Lamperse braadlappen 2 stuks 400 gram

Braadlappen

Braadlappen zijn beter bekend als draadjesvlees. Het heerlijk malse vleesgerecht wat bij veel mensen het water al in de mond doet lopen bij de gedachte aan dit lekkere, ouderwetse gerecht. Braadlappen komen, net als de eveneens malse sucadelappen, uit de schouder van het rund. 

BEREIDINGSTIP
Braadlappen in de koelkast laten ontdooien en voor het bakken op kamertemperatuur laten komen. Vlees droog deppen.

  • Verhit boter en/of olie en schroei het vlees om en om dicht.
  • Blus de boter af met water, bier of wijn en maak hiervan een jus.
  • Leg het vlees terug in de jus en laat het gaar worden op laag vuur in minimaal 1,5 uur. Langer mag ook. Gebruik een slowcooker of goede gietijzeren pan zodat het vlees niet te snel gaart. 

INGREDIËNTEN
Vlees van onze Hereford runderen.

€ 6,95
Aantal
Toegevoegd aan je winkelmandje
Lamperse braadlappen 2 stuks 400 gram
€ 6,95
‹ Verder winkelen
Winkelmandje
4 artikelen
€ 1234,68
Bestellen ›