Schenkel 300 gram

Schenkel

Schenkel wordt gebruikt in stoofschotels en bouillon om uw schotel of soep extra smaak te geven. Schenkel is afkomstig van de poot van een rund, het bot en de merg geven die heerlijke traditionele smaak aan uw gerecht. 

BEREIDINGSTIP
Schenkel in de koelkast laten ontdooien en voor het gebruik op kamertemperatuur laten komen.

Runderschenkels zijn platte schijven en bestaan uit vlees en been met merg. Natuurlijk zijn ze heerlijk in de soep. Ze geven bouillon een krachtige smaak. Maar je kunt ze ook gebruiken voor smakelijke stoofschotels. Het merg is in rauwe toestand stevig en bleekroze van kleur. Maar is het merg eenmaal gaar dan is het zacht en beige. Schenkel mag gerust twee uur garen in de soep voor die krachtige smaak. 

INGREDIËNTEN
Vlees van onze Hereford runderen.

 

€ 4,10
Aantal
Toegevoegd aan je winkelmandje
Schenkel 300 gram
€ 4,10
‹ Verder winkelen
Winkelmandje
4 artikelen
€ 1234,68
Bestellen ›