Hachee 300 gram

Hacheevlees

Dit rundvlees wordt in kleine stukje gesneden uit de onderrib, de hals, van de koe. Hacheevlees is niet moelijk te bereiden. U heeft enkel een goede pan, goed vlees en geduld nodig. 

BEREIDINGSTIP
Hachee is heerlijk in de gure herfst en winterdagen. Een geliefd gerecht om in het weekend te maken. Veel mensen denken aan moeder of oma bij dit typische gerecht. Ook hier geldt ontdooi het vlees en laat op kamertemperatuur alvorens het in de pan gaat. Even aanbraden en vervolgens 2,5 tot 3 uur stoven. Serveer de hachee met lekkere gekookte aardappels, aardappelpuree of rijst. Als groente zijn erwtjes en worteltjes bij veel mensen favoriet.

INGREDIËNTEN
Vlees van onze Hereford runderen.

€ 3,75
Aantal
Toegevoegd aan je winkelmandje
Hachee 300 gram
€ 3,75
‹ Verder winkelen
Winkelmandje
4 artikelen
€ 1234,68
Bestellen ›