Lamperse Rundervink per 2
RUNDERVINK
Een rundervink is rundergehakt met daarom heen een dun rundvleeslapje. Wist je dat de rundervink één van de meest populaire vleesgerechten van Nederlanders is? Wij snappen dat wel, zeker als het vlees van goede kwaliteit is. Zoals die van onze Hereford runderen, sterker nog; onze rundervinken zijn van uitstekende kwaliteit.
BEREIDINGSTIP
De rundervinken in de koelkast laten ontdooien en voor het bereiden buiten de koelkast op kamertemperatuur laten komen. Braad de rundervink in de boter of olie in een koekenpan. Braad ze eerst aan zodat ze al een beetje een mooi bruin kleurtje krijgen, draai vervolgens de temperatuur lager. Laat de rundervinken nog zo'n 20 minuten garen in de pan. Keer de rundervinken geregeld om. De buitenkant moet lekker bruin zijn en de rundervink van binnen compleet gaar.
INGREDIËNTEN
Vlees van onze Hereford runderen.
€ 2,90